Befintlig kund av SKN

Här kan du som redan är abonnent på Svensk Kylnorm registrera dig för att utan kostnad få tillgång till den digitala versionen av Svensk Kylnorm samt få tillgång till Blanketter och Hjälpmedel.

I den digitala versionen kan du snabbt hitta det du söker. Du behöver alltså inte längre ha pärmarna inom räckhåll för att kunna hitta vad som står i kylnormen. Allt du behöver är tillgång till en dator eller läsplatta med internetuppkoppling samt dina inloggningsuppgifter. 

Intranätslösning

Om ert företag har har ett antal filialer runt om i landet och det finns ett gemensamt intranät, kan vi erbjuda en lösning där kylnormen blir tillgänglig för alla medarbetare via intranätet. För mer information kontakta Gustav Hammarberg Lindström.

Så här gör du

Fyll i dina uppgifter nedan och klicka på "Skicka in mina uppgifter" så kommer du så snart vi registrerat dig i vårt system, få en bekräftelse med dina inloggningsuppgifter. Du får då utan extra kostnad tillgång till de delar av Svensk Kylnorm som du har abonnemang på. Observera att dina uppgifter är personliga.

OBS! Kan du inte ert kundnummer - fyll istället i organisationsnumret.

 

Vid frågor, kontakta gärna:

Namn Tel E-post Avs
Peter Gehlin 08-512 549 79 peter.gehlin@skvp.se Innehåll, digitala kylnormen, intranätslösning
Karolina Sandell 08-512 549 51 karolina.sandell@skvp.se Abonnemang, registrering

 

Skicka efter inloggningsuppgifter


Företag:


Kundnummer:


Produkt/artikelnummer Abonnemangsnummer Antal
Förnamn + Efternamn:


* E-postadress:


Skicka in mina uppgifter