Vill du lära dig mer om hur geoenergi fungerar?

2015-03-02

Geoenergicentrum erbjuder sju kurser under 2015 - den första går av stapeln den 17 mars och det finns fortfarande platser kvar.
 
Geoenergicentrums endags grundkurs i geoenergi passar alla som vill få en bra kunskapsbas kring geoenergi och dess tillämpningar och förutsättningar i Sverige och i andra länder. Geoenergicentrum erbjuder en speciellt inriktad endagskurs för fastighetsägare och beställare som ska upphandla eller förvalta geoenergisystem. I utbudet finns även fördjupningskurser inriktade på praktisk dimensionering och utformning av geoenergisystem där datorprogrammet EED används. En unik tvådagarskurs för den som vill lära sig när och hur Termisk Responstest av geoenergibrunnar ska utföras och analyseras för att vara kvalitetssäkrade finns också i utbudet:
 
Geoenergi Grundkurs – 17 mars
Geoenergi Fördjupningskurs Design – 9 april
Geoenergi för Beställare – 26 maj
Termisk Responstest 2 dagar 16-17 september
Geoenergi Grundkurs – 20 oktober
Geoenergi Fördjupningskurs Design -18 november
Geoenergi Fördjupningskurs Avancerad Design – 2 december
 
Svenskt Geoenergicentrum erbjuder även företagsanpassade kurser. Kontakta info@geoenergicentrum.se för offert.
 
Intressenter i Svenskt Geoenergicentrum har 10% rabatt på kurserna. Läs mer om Intressentskap på www.geoenergicentrum.se
 
Svenskt Geoenergicentrum är din kunskapskälla till Sveriges tredje förnybara energikälla - Geoenergi. Mer information om kurserna samt anmälningsformulär hittar du HÄR.
 
Välkommen med din anmälan!