Var med som utställare på Nordbygg 2014!

2013-05-22

Det kan tyckas långt till den 1 april 2014, men som vi alla vet går tiden fortare än vad man ibland skulle önska. Lika bra att vara ute i god tid med andra ord.

Senast Nordbygg begav sig testade Kyl & Värmepumpföretagen ett nytt koncept, som innebar att monterbesökarna erbjöds aktuella och kostnadsfria seminarier i montern. Kyl & Värmepumpföretagens medlemsföretag erbjöds även tillgång till en del av monterytan.  På så sätt skapade vi aktivitet, fick ett större genomslag på mässan och kunde hjälpa medlemsföretagen att ta plats i ett annars ganska produktorienterat sammanhang. För sanningen är ju den att hur bra produkter tillverkare och leverantörer än visar upp så är det ni – entreprenörer, installatörer och serviceföretag – som ser till att allt fungerar i praktiken. 
Till Nordbygg 2014 tänkte vi kopiera konceptet på nytt, med vissa förändringar och förbättringar. Det innebär t ex att det åter kommer att beredas plats för medlemsföretag i montern. En möjlighet att visa upp sig och skapa kontakt med alla de konsulter, beställare och kunder som besöker mässan.

Förra gången fanns fyra platser lediga under respektive mässdag. Nu begränsar vi det antalet till tre per dag för att ge varje företag lite mer utrymme och plats. Det här är en unik möjlighet att till självkostnadspris och minimal insats ta plats på Nordens största bygg- och installationsmässa. Utöver själva monterplatsen kommer företagen även att få exponering direkt och indirekt i branschtidningen, nyhetsbrev och i mässans egen marknadsföring. Du får en fast punkt på mässan och kan bjuda in kunder och leverantörer. Dessutom ser vi över möjligheterna att erbjuda en ”mässutbildning” för den personal som kommer att finnas på plats, så att ni kan maximera nyttan av ert deltagande.

Eftersom mässan håller öppet i fyra dagar och vi har tre tillgängliga platser innebär det att vi har ett tak om tolv deltagande medlemsföretag. För bokningar av dessa platser tillämpas ”först-till-kvarn-principen”, så vänta inte med att skicka in din intresseanmälan! Vi återkommer sedan under hösten till de företag som står överst på listan för definitiv bokning och ytterligare information.

För frågor, funderingar och anmälan – kontakta oss på kansliet.
Per Jonasson, vd
Cecilia Branting, marknadsavsvarig
Johan Tegnelius, chefredaktör KYLA+ Värmepumpar