Välkommen som utställare på KVP-dagen den 19 november

2020-05-19

Om ett halvår är det dags för Svenska Kyl & Värmepumpdagen 2020 – och med tanke på alla mässor som tvingats ställa in eller skjutas upp i år är vi många som längtar efter att åter kunna samla branschen. Sätt därför av den 19 november i kalendern redan nu eller varför inte boka er plats som utställare redan nu och ta del av våra earlybird priser.

Efter att det nya konceptet för Svenska Kyl & Värmepumpdagen sjösattes för några år sedan har arrangemanget vuxit för varje gång det hållits, med fler utställare och större publik. Förra året, i Mölndal på Åbymässan, slogs rekord på alla fronter och när nu Svenska Kyl & Värmepumpdagen återvänder till Kistamässan i Stockholm tar vi sats igen.

Planeringen av dagsprogrammet är i full gång vad gäller såväl seminarier och utställning som kringarrangemang. 

Varmt välkommen som utsällare

En förändring som gjorts inför årets Kyl & Värmepumpdag är att stuva om i seminarieprogrammet för att skapa mer tid att besöka utställningen. Ett nytt avtal med Kistamässan har också gett en större flexibilitet vad gäller möjligheterna att anpassa utställningsytan efter behovet.

- Allt eftersom att utställningsdelen fått en större plats på Kyl & Värmepumpdagen har efterfrågan på att kunna ta emot ännu fler utställare och erbjuda fler monterstorlekar tillkommit. I år har vi en högre flexibilitet när det gäller utformningen och planeringen av utställningsytan som i sin tur skapar ny förutsättningar, säger Per Jonasson vd för Svenska Kyl & Värmepumpföreningen. 

Vill ditt företag vara en del av utställningen, se till att boka er plats redan nu. För mer information och hur du anmäler dig, se årets utställarinbjudan.  Utställarinbjudan KVP-dag 2020.pdf