Planerna inför Nordbygg 2014 är igång!

2013-02-25

Det kan tyckas långt till våren 2014 när året 2013 nyligen har inletts, men KV-företagen är redan i full fart med att planera mässdeltagande inför nästa års Nordbygg. Senast det begav sig tog föreningen ett nytt grepp, med en central placering mitt i kylavdelningen. Dels arrangerades ett antal öppna, kostnadsfria seminarier som ägde rum dagligen och i montern. Dels skyltade vi upp med våra främsta ”produkter”, det vill säga våra medlemsföretag. KV-företagen gjorde i ordning ett antal platser i montern, till vilka alla medlemsföretag fick en inbjudan om att bemanna. Tanken var att ge en möjlighet för entreprenörer och installatörer att ta plats på en mässa som annars är väldigt produktorienterad, en plats till vilken både nya och befintliga kunder skulle kunna söka sig till. Allt till en så låg kostnad som möjligt och utan att ta några större resurser i anspråk.

Och egentligen så är det väl rätt naturligt att installatörerna och entreprenörerna finns på plats, det är ju ni som ser till att alla aggregat, komponenter och systemlösningar runt om kring på mässan blir konkreta och applicerade i verkligheten.

Inför nästa år, 2014, laddar vi som sagt för en ny omgång. Självklart vill vi att ni är med då också. Precis som senast kommer först till kvarn-principen att tillämpas. Om du redan nu känner dig lite nyfiken på att kanske vara med och ställa ut så kontakta Cecilia Branting och gör en intresseanmälan så har vi koll på vilka som är på hugget!

Du är så klart välkommen att höra av dig med eventuella frågor, funderingar eller förslag på hur vi kan göra alltsammans ännu vassare till Nordbygg 2014. Målet är att sätta teknikområdet, branschorganisationen och våra medlemmar ordentligt på kartan och lyfta fram den centrala roll som vi har när det gäller att skapa funktioner och nyttor för slutkunden.