Öka dina chanser till fler affärer

2015-11-25

En viktig del i Svenska Kyl & Värmepumpföreningen uppgift är att jobba för våra medlemsföretag gentemot omvärlden och tillvarata medlemmarnas intressen. Varumärket Svenska Kyl & Värmepumpföreningen exponeras ofta, och föreningen arbetar kontinuerligt med att öka omvärldens kännedom om vad föreningen och branschen står för. Ju mer välkända SKVP är bland medlemmarnas kunder, desto mer seriösa framstår våra medlemmar. Att vara medlem i SKVP ökar helt enkelt chanserna till fler affärer.

I syfte att vägleda våra medlemmars kunder och att öka just chanserna till fler affärer har föreningen tagit fram två foldrar som du kan använda i din kontakt med kunden:

  1. Gör en tryggare och säkrare värmepumpaffär! Anlita alltid en medlem i Svenska Kyl & Värmepumpföreningen! Varför välja ett medlemsföretag.pdf
    Här hittar du 10 punkter som sammanfattar varför det är tryggare och säkrare för kunden att välja ett av våra medlemsföretag. 
     
  2. Rekommendationer vid köp av värmepump Rek. vid köp av värmepump.pdf
    En checklista för att göra valet enklare och tryggare när kunden ska köpa värmepump.

Foldrarna har skickats ut till alla våra medlemmar och finns att ladda ned ovan. Du kan lämna foldrarna vid första kontakten med en ny kund, vid offertskrivande eller varför inte som en trevlig gest till en redan befintlig kund. Ladda ned, skriv ut och dela med dig. Lycka till!