Kyl & Värmepumpföretagen på Nordbygg 2014

2013-08-27

Höstterminen har precis inletts, men det är redan dags att ägna ett par tankar åt vårterminen och Nordbygg-mässan den 1-4 april 2014 i Stockholm. De flesta av er är säkerligen väl bekanta med mässan och har kanske besökt den vid ett eller flera tillfällen. För bygg- och installationsmarknaden är det utan tvekan landets största mötesplats.

Kyl & Värmepumpföretagen kommer att vara på plats med monter, och här har åter igen förberett ett begränsat antal platser för våra medlemsföretag. Det är en unik möjlighet att på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt delta som utställare. Denna gång har vi dock valt att begränsa antalet företag per dag till tre, för att ge var och en lite mer utrymme och exponering.

Vad gäller medlemsföretagets insats är det hela väldigt enkelt. Du får ett utrymme, ett bord, under en av mässdagarna där du har möjlighet att visa upp dig med roll-up och broschyrer. Montern är placerad i A-hallen, mitt i klustret bland alla kyl- och värmepumpleverantörer. Kostnaden för detta är satt till självkostnadspris för att alla ska ha möjlighet att vara med. Exakta priser och förutsättningar kommer att spikas under hösten – men vi behöver redan nu veta om du är intresserad. Anmälan är inte bindande, men principen med ”först-till-kvarn” kommer att tillämpas.

Vi du skriva upp dig som intressent, maila då dina uppgifter till Cecilia Branting.

Har du frågor är du välkommen kontakta:
Per Jonasson (08-7627541, per.jonasson@skvp.se)
Cecilia Branting (08-7627515, cecilia.branting@skvp.se
Johan Tegnelius (08-7627522, johan.tegnelius@skvp.se).