KV-företagen och SVEP - snart en förening!

2014-01-27

Arbetet med att ta fram underlag till alla medlemsföretag inför de kommande årsmötena i Svenska Värmepumpföreningen och Kyl & Värmepumpföretagen pågår för fullt. Kallelse till extra årsmöte i Svenska Värmepumpföreningen som är först ut, beräknas bli utsänt inom någon vecka.

Att föreningarnas styrelser rekommenderat ett samgående har tagits emot mycket positivt av både medlemmar och övriga branschrepresentanter. Det är givetvis väldigt glädjande och mycket inspirerande för oss på kanslierna i vårt fortsatta arbete att samla våra två föreningar till en ny stark organisation. Men, det är ni medlemmar som bestämmer hur branschens framtid ska se ut, och er möjlighet att göra er röst hörd kommer som sagt inom någon månad.

I mellantiden pågår ett flertal samarbetsprojekt som vi hoppas ska ”ge eko” i branschen samtidigt som de ska hjälpa alla medlemmar i sitt dagliga arbete. Till exempel håller föreningarna ett gemensamt seminarium kring fastighetsvärmepumpar i Göteborg den 4 februari - missa inte det. Nordbygg knackar också på dörren, och även där kommer vi att samordna våra insatser och resurser för att kunna erbjuda både er och era kunder intressant information. Förutom det har vi ett flertal samarbetsprojekt på gång inom både kommunikation, information och teknik som vi hoppas (och räknar med) ska ge mervärde för er

Välkomna till ett nytt, inspirerande, utvecklande och ”samarbetande” 2014!