IT för värmepumpinstallatörer på "Superkursen" i Härnösand

2018-04-20

Behöver du bli F-gascertiferad (kat II)? Passa då samtidigt på att bli certifierad installatör av förnybar energi, värmepumpar, på en och samma kursvecka. På ”Superkursen” i Härnösand kombineras båda kurserna på en och samma kursvecka.

Just nu: IT för värmepumpinstallatörer

SG-ready? Uplink? 802.11ac? 5GHz? Timavläsning?

Kunderna förväntar sig allt mer att värmepumparna ska vara uppkopplade och smarta. Tillverkarna må vara med på banan men vet installatörerna vad de säljer, hur det ska ställas in samt inte minst hur de ska göra om det inte fungerar?

Vid kurstillfället den 21 maj kommer Morgan Willis från SKVP att gästföreläsa på temat "IT för värmepumpinstallatörer"

F-gasen täcker det du måste kunna kring hantering av köldmedier medans du på kursen certifierad installatör av förnybar energi lär dig allt kring dimensionering och projektering av värmepumpinstallationer.

Du börjar kursen med självstudier 2-3 veckor innan kursstart genom ett webbverktyg som bland annat inkluderar pedagogiska videoinspelningar. Genom att läsa på distans innan kursen har du möjlighet att genomföra certifieringsproven på plats och slipper genomföra dem vid ett senare tillfälle. Allt som då återstår är att ansöka om certifikaten hos INCERT.

Som medlem i SKVP erhåller du och dina medarbetare 10% rabatt på hela kursen! Du kan ansöka om medlemskap i samband med kursen för att erhålla rabatten. Som medlem har du tillgång till flera andra medlemsförmåner såsom kreditupplysningstjänst, förmånliga försäkringar mm. Det finns stora möjligheter att spara mer än vad medlemskapet kostar!

Läs mer genom att gå in på Heta Ubildningars hemsida!