Årets viktigaste branschträff 2018!

2018-06-11

Den 12 oktober 2018 arrangeras Svenska Kyl & Värmepumpdagen, denna gång åter på Kistamässan, norr om Stockholm. Målet är att skapa en mötesplats för såväl tillverkare, installatörer, konsulter som anläggningsägare och forskare. 

Vi framtidsspanar, vi nätverkar och vi uppdaterar kring förändringar som berör dig i din vardag. Dagen är fullmatad och kommer att bjuda på parallella seminarier i två salar för att belysa viktiga frågor och ämnen i vår bransch.    

Som komplement till föredragen har vi planerat för en utställning där ett begränsat antal företag ges plats att visa upp de verktyg man erbjuder marknaden och som bidrar till utvecklingen av vår bransch.

  • Det är en spännande mix av människor som alla har möjlighet att påverka branschens utveckling och framtid.
  • Det är ett unikt och utmärkt tillfälle att visa upp sig för en kvalificerad och intresserad publik.
  • Utställningen är en oerhört viktig del i det totala besöket på KVP-dagen.

Vi ser dig gärna som utställare på Kyl & Värmepumpdagen 2018

Viktigt är att ni återkommer med besked så fort som möjligt. Antalet utställarplatser är begränsat och ni som var med oss förra året minns att evenemanget var utsålt. För att ta del av early bird-priser samt alla förmåner, boka din plats senast den 15 juni.

Läs mer om utställningen i inbjudan - Inbjudan Utställare KVP-dagen18_rev.pdf samt ta del av trailern från 2017 som följer via länken.