Aktiviteter

Aktiviteter

Svenska Kyl & Värmepumpföreningens uppdrag är att initiera och genomföra aktiviteter som skapar lönsamhet i medlemsföretagen samt bidrar till att utveckla företagens marknad inom kyla, värme, energi och miljö.En del av föreningens aktiviteteter har blivit årligt återkommande medan andra skapas efter aktuellt behov.

 

KVP-dagen (Svenska kyl- och värmepumpdagen)

kvpdagen.se

7 November 2024, Kistamässan Stockholm

Årets viktigaste dag för kyl- och värmepumpsbranchen!
KVP-dagen är årets största och viktigaste branschsammankomst, med närmare 50 utställare och över 1200 besökare. Välkommen till en intensiv dag fylld med inspiration, uppdateringar och nya kontakter. 

Skol-SM i kyl- och värmepumpsteknik!

skvp.se/skol-sm
​22-23 maj 2024, Erik Dahlbergsgymnasiet i Jönköping

Då arrangeras Skol-SM i kyl- och värmepumpsteknik. Eleverna får då chansen att testa sina kunskaper innan det är dags att kliva ut i arbetslivet. Arrangör för tävlingen är Svenska Kyl & Värmepumpföreningens (SKVP). Peppa dina elever att ställa upp! Det är ett kul evenemang och en utmärkt merit för eleverna att skriva i sitt CV när det blir dags att söka jobb.Varje skola utser själv 2 elever i årskurs 3 som får delta i Skol-SM. Finalen kommer i år att  hållas på Erik Dahlbersgymnasiet i Jönköping.

 

Svenska Kyl- & Värmepumpföreningens Vårturne 2024!

skvp.se/varturne