Medlemsförmåner

Medlemsförmåner

Att vara medlem i branschorganisationen upplevs av kunderna som en styrka och kvalitetsgaranti. Som medlem i SKVP blir du inte bara marknadsförd av en stark branschorganisation, utan får också tillgång till en mängd servicefunktioner. 

Dessa medlemsförmåner gäller enbart för medlemmar ej för informationskunder.

Teknisk och juridisk rådgivning

Tillgång till senaste statistiken & marknadsföring på vår hemsida

Vi svarar på frågor om företagande, affärsmannaskap och ekonomi. Vårt mål är att underlätta vardagen för er företagare. Vi har också en juridisk partner som erbjuder en halvtimmes rådgivning per ärende, bekostad av SKVP. Exlusiv tillgång till senaste konjunkturrapporterna och statistik om värmepumpsförsäljningen.  Marknadsföring på vår hemsida som når upp till 15 000 besökare varje månad som medlem i SKVP blir du även synlig som medlemsföretag i vår karta.

 

Förmånliga försäkringar 

Omvärldbevakning och opionsbildning

Anpassade företags- och fordonsförsäkringar framtagna för just vår bransch. Genom att de täcker precis det som är relevant för din verksamhet har de mycket konkurrenskraftiga premier.


 

Regelverken utökas och förändras ständigt, vi agerar för din räkning. Genom kontakter med myndigheter,  de europeiska branschsorganisationerna (AREA och EHPA ) och andra aktörer inom branschen får vi tidigt signaler om vad som är på gång. Vi bistår allmänheten, media, myndigheter, organisationer och politiker med all information som rör branschen.


 

 

Seminarier, medlemsmöten och nätverk

Rabatter på:

För att möta medlemmarna håller SKVP regelbundet möten, webbinarier och seminarier runt om i landet, möten där medlemsföretagen träffas för att ta del av den senaste informationen, diskutera teknik, marknad, kompetensförsörjning och regler.
Dessa möten skapar kontakter och nätverk som utvecklar såväl affärer som människor.

- Svensk Kylnorm

- Webshoppen

- Krediupplysningtjänst Creditsafe

- Tidningen Kyla & Värme

- Platsannonser i Kyla & Värme

- Programvara från Svensk Dataförvaltning

- Ekonomitjänster