Klimio AB

En leverantör att lita på

Klimio är en helhetsleverantör av förnybar uppvärmning till villaägare. Vårt syfte är att göra det lätt för alla att både skaffa och äga den bästa uppvärmningslösningen för deras behov. Vi finns idag tillgängliga över i stort sett hela södra och mellersta Sverige.

Bästa lösningen för kunden

Kundens behov kommer i första rummet för oss. Våra energiexperter alltid för att sätta samman den optimala lösningen för varje hus och behov, oavsett teknik.

För att kunna leva upp till det löftet är vi en märkesoberoende leverantör. Vi erbjuder ett brett utbud av produkter från världsledande tillverkare: Nibe, Bosch, Daikin, Viessmann och Vaillant. Samtliga har produkter med utmärkelsen "Bra val" i Folksams senaste jämförelse av värmepumpar för den svenska marknaden.

Bekymmersfritt ägande

Vårt jobb bara börjat när värmepumpen är installerad och klar. Genom vår tjänst Bekymmersfritt ägande övervakar vi installationen löpande och optimerar driften för att uppnå maximal komfort och energibesparing.

Våra kunder behöver dessutom aldrig oroa sig för att komma ihåg service eller behöva ordna med en reparation – det sköter vi. Genom att arbeta proaktivt med kundens installation kan vi minimera risken för att värmen försvinner just när den behövs som mest.

Mer om Klimio

Besök oss på www.klimio.com och läs mer om hur vi kan hjälpa dig till den optimala uppvärmningslösningen för dig.

Du kan alltid nå oss på 021-149 400 eller kontakt@klimio.com.

Org.nr: 559350-9176
Postadress: Drottning Kristinas väg 33A
Postort: 114 28 STOCKHOLM
Kategori: Installatör-Återförsäljare
Telefon: 767605021
E-post: johan@klimio.com


Arbetsområden: Villavärmepumpar
Komfortkyla, luftkonditionering
Energieffektivisering
Service och underhåll

Direktkontakt/Offertförfrågan
Skicka