team_1270x340

Bli medlem du också!

Ibland är det skönt att ha en stark organisation bakom sig. Som medlem i Svenska Kyl & Värmepumpföretagen (SKVP) blir du inte bara marknadsförd utan får också tillgång till en mängd servicefunktioner. Att vara medlem i branschorganisationen är en styrka och ett kvalitetsmärke. Vi håller dig uppdaterad och du får tillgång till många nyttiga förmåner och tjänster.

SKVP står för en hög kompetens- och kvalitetsnivå. Våra medlemmar ska följa god branschpraxis, vara professionella och arbeta på ett seriöst sätt. Det gör det enkelt för kunder och anläggningsägare att hitta duktiga och trygga leverantörer av installations- och servicetjänster inom kyl- och värmepumpområdet. Inom branschorganisationen läggs också stor vikt vid att utveckla och informera företag vad gäller teknik, marknad och regelverk. Detta ger våra medlemsföretag bästa möjliga förutsättningar att leverera kloka och långsiktiga lösningar till sina kunder. Ett medlemsföretag hos oss är inte som vilket annat företag som helst, det är ett företag som vill mer.

Medlem

Jobbar företaget i huvudsak med tillverkning, import, entreprenader, installation eller service av kyl- och värmepumpanläggningar går ni in i föreningen som Medlem, och väljer vilken eller vilka sektioner som ni vill tillhöra. 

Informationsmedlem

Är företagets huvudinriktning en annan, men man vill hålla sig uppdaterad och få tillgång till branschorgansiationens tjänster går man istället in som Informationsmedlem. Exempel på sådana företag är utbildare, konsulter, industriföretag och fastighetsägare.

Du kan läsa mer om vad medlemskapet innebär, kostnader och om hur du ansöker på undersidorna till denna sida. Har du frågor eller funderingar är du mer än välkommen att kontakta kansliet.