kvp_2021_banner_1270x340

Var med och påverka KVP-dagen!

2021-02-22

Årets viktigaste branschdag, Svenska Kyl & Värmepumpdagen är nu beslutad att hållas den 18 november 2021. Med tanke på rådande situation blir arrangemanget även i år i digital form, något som visade sig fungera mycket bra 2020 Seminarierna kommer att livesändas och tittarna kommer att kunna ställa frågor till föredragshållarna.

Intresset inför dagen har varit oerhört stort de senaste åren, och trots pågående pandemi är det mycket viktigt för branschen att ändå kunna samlas digitalt för att utbyta kunskap och erfarenheter. På så vis hålls även tempot och kontinuiteten med Svenska Kyl & Värmepumpdagen uppe, inför kommande event som SKVP avser att hålla fysiskt på plats.

Var med och påverka programmet

Den 18 november kan tyckas långt borta, men redan nu håller programmet för dagen att arbetas fram. Här kan du som medlem göra din röst hörd och vara med och påverka innehållet i programmet. Vad vill du lyssna på, veta mer om eller lära nytt?

Lämna dina synpunkter här!

Precis som vanligt har arrangemanget en egen dedikerad hemsida kvpdagen.se där vi successivt kommer att fylla på med intressanta talare, ett spännande program och praktisk information till våra besökare. 

För mer information om sponsring och exponering i anslutning till KVP-dagen kontakta Mattias Penninger, 08-512 549 59 alt. mattias.penninger@skvp.se