Hemsida1270x340

Välkommen till vår nya hemsida

2021-03-02

Nu är den på plats! Vår uppfräschade och uppdaterade hemsida som vi under en period har jobbat med och nu äntligen har lanserat. Vi hoppas att du som besöker hemsidan gillar den nya designen lika mycket som vi gör, och att du med enkelhet ska hitta det du letar efter. 

Med hjälp av de nya designen kommer vi successivt att kunna föra in fler element som gör sidan visuellt mer tilltalande, såsom genväg till dokument och bilder. Startsidan har fått ett ansiktslyft där det blir enklare än någonsin för nya besökare att omedelbart hitta rätt, med fokus på att kunder direkt skall kunna hitta medlemsföretag i sin närhet samt att de som är nyfikna på att utbilda sig till kyl- och värmepumpstekniker snabbt hittar rätt utbildning. En annan viktig skillnad på hemsidan är ett modernare och snyggare menysystem.

Var finns informationen?

Om du är medlem och önskar logga in på medlemssidorna, ligger knappen ”Medlem” fortfarande uppe till höger. Letar du efter ett av våra medlemsföretag, hittar du den knappen i menyn högst upp till höger. Den knappen finner du även till höger om texterna, oavsett vilken av undersidorna du besöker. Allt för enkelhetens skull. Undrar du vad SKVP kan erbjuda dig som företag, kan du läsa mer om det under ”Bli medlem”

Vi har helt enkelt en hel del information här på sidan som vi hoppas du har stor nytta av. I vanlig ordning kan du alltid kontakta oss om du har frågor eller funderingar. Och såklart finns det en sida med alla våra kontaktuppgifter under ”Kontakt”.

Välkommen till ett modernare och fräschare skvp.se!