Mässa1270x340

Välkommen som utställare på KVP-dagen!

2019-05-14

Den 17 oktober arrangeras Svenska Kyl & Värmepumpdagen på nybyggda Åbymässan i Göteborg. Eventet växer varje år och befäster sin position som en av kyl- och värmepumpbranschens självklara knutpunkter för nätverkande, kunskapsutbyte och affärer. Målet är att skapa en mötesplats för såväl tillverkare, installatörer, konsulter som anläggningsägare och forskare.

Under dagen kommer vi att erbjuda en mängd intressanta föredrag med syfte att belysa viktiga frågor och ämnen inom vår bransch. Allt från tekniska detaljer och frågeställningar vid installation och service via goda exempel på gjorda installationer till frågor kring framtidens köldmedier.

Som komplement till föredragen har vi traditionsenligt planerat för vår uppskattade mässutställning. Nyheter för i år är större montrar för samtliga utställarkategorier, utökad mingeltid i utställningen, tekniska torget växer och inbegriper nu även verktyg och servicebilar.

Anmäl dig idag!

Det går att anmäla sig som besökare redan idag, klicka på länken för att komma direkt till anmälan.

Vill du bli utställare?

Vi erbjuder tre olika utställarkategorier - Small, Medium och Large (UTSÅLT!). Utställningen är en uppskattad och oerhört viktig del i det totala besöket på KVP-dagen.

Konceptet är enkelt till sitt upplägg. Alldeles i anslutning till våra föredragssalar har vi planerat utställningsytan. Det är här som folk kommer att befinna sig före och efter seminarierna samt i samband med pauser, kaffe och mat. Det är ett unikt och utmärkt tillfälle att visa upp sig för en kvalificerad och intresserad publik.

För att ta del av early bird priser samt alla förmåner, boka din plats senast den 14/6. För mer info, se inbjudan Inbjudan Utställare KVP-dagen2019.pdf eller kontakta mattias.penninger@skvp.se 

Varmt välkommen!