welcomeEkonomiansvarig

Svenska Kyl & Värmepumpföreningen söker ekonomiansvarig

2016-04-11

Vi söker en kunnig ekonom med goda kunskaper inom bokföring/redovisning. Jobbet innefattar att självständigt ansvara för ekonomifunktionen vid företaget. Det vill säga kund- och leverantörsreskontra, moms, skatter, löner, avstämningar samt månadsbokslut. Erfarenhet av upprättande av årsbokslut är en merit. Vi arbetar i affärssystemet Hogia.

Anledningen till rekryteringen är att vår nuvarande ekonomiansvarige valt att gå vidare mot nya utmaningar.

Du som person

Eftersom vi är ett litet kontor kommer du ha helhetsansvaret för ekonomifunktionen. Det innebär även en hel del kontakt med våra medlemmar. Du bör därför ha mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. 

Du kommer arbeta självständigt med stort eget ansvar för planeringen av ditt arbete. Därför är det viktigt att du som person är strukturerad och ansvarskännande. 

Om företaget

Svenska Kyl & Värmepumpföreningen (SKVP) är branschorganisationen som samlar tillverkare, importörer, installatörer, samt serviceföretag inom frys-, kyl- och värmepumpbranschen.  Verksamheten består av föreningen SKVP samt dess dotterbolag SKVP Info & Service AB där all personal är anställd. 

Företaget präglas av en avspänd atmosfär med högt i tak och lätt till skratt där föreningens och medlemmarnas bästa kommer före den personliga arbetsbeskrivningen. Vi sitter i ljusa och rymliga lokaler vid Alvik Strand i västra Stockholm.

Totalt är vi 10 anställda mellan 25 till 55 år som hanterar allt vad våra medlemmar har behov av såsom:
-    Allmän medlemsservice
-    Teknisk rådgivning
-    Juridisk rådgivning
-    Centrala avtal
-    Myndighetskontakter och lobbyverksamhet
-    Information, seminarier och kursverksamhet

Föreningen har 900 medlemsföretag vilket motsvarar hela 85% av branschen.

Tillträde

Önskat tillträde är mitten av juni, men andra alternativ kan diskuteras.

Ansökan

Ansökan skickas till vår VD Per Jonasson, 070-9627541, per.jonasson@skvp.se som även besvarar eventuella frågor. Vi önskar din ansökan snarast dock senast 9 maj 2016.

Besök gärna vår hemsida www.skvp.se