NYHET_kompetenskoll_hand_dator

Svensk Kylnorm - direkt i din dator!

2015-08-12

Vi erbjuder nu våra abonnenter den digitaliserade versionen av Svensk Kylnorm, Allmän del och Faktablad utan extra kostnad. 

I den digitala versionen kan du snabbt hitta det du söker. Du behöver alltså inte längre ha pärmarna inom räckhåll för att kunna hitta vad som står i kylnormen. Allt du behöver är tillgång till en dator eller läsplatta med internetuppkoppling samt dina inloggningsuppgifter. Den digitala versionen kan än så länge inte beställas separat.

Så här gör du:
Klicka på Befintlig kund av SKN på vår hemsida. Genom att fylla i dina uppgifter i formuläret och skicka in det till oss, kommer du så snart vi registrerat dig i vårt system, få en bekräftelse med dina inloggningsuppgifter. Du får då tillgång till de delar av Svensk Kylnorm, Allmän Del respektive Faktablad som du har abonnemang på. Observera att dina uppgifter är personliga. 

Om du inte har något abonnemang får du tillgång till den digitala versionen genom att beställa abonnemang i vår web shop. Välj produktnummer 192001 för Allmän Del och 192006 för Faktabladen.

Vid frågor, kontakta gärna:
Johan Landé, 08-762 73 71, johan.lande@skvp.se (Innehåll, funktioner)
Susanne Eriksson, 08-762 75 18, susanne.eriksson@skvp.se (Abonnemang, registrering)
Hanna Nyborg, 08-762 75 20, hanna.nyborg@skvp.se (Abonnemang, registrering)