Kampanj1600x340

Små steg ger stora förändringar

2021-03-17

Det råder ingen hemlighet om att branschen är i ett stort behov av nya kyl & värmepumptekniker. Många aktiviteter har genomförts av både SKVP och andra aktörer för att komma till rätta med denna utmaning. En av de mest givande satsningarna, som SKVP har gjort, är den digitala informationskampanj som genomförts de senaste två åren, och som nu är aktiverad igen.

Det är med stor glädje som vi kan se att söktrycket till landets YH-utbildningar tydligt har ökat de senaste åren. Där det för två år sedan var två sökande per plats var det förra året tre sökande. Glädjande är också att antalet beviljande YH-utbildningar och därmed utbildningsplatser också har blivit fler. Även söktrycket till de gymnasieutbildningar som finns har ökat.

Ny hållbar karriär - hjälp oss att sprida ordet!

Under januari och februari slutfördes en ny digital rekryteringskampanj. Syftet med den kampanjen var att informera om yrket och driva elever på högstadiet att söka till de utbildningar som finns inom gymnasiet. Nu genomförs del två av kampanjen, vilken riktar sig till de som är målgruppen för att utbilda sig inom yrkeshögskolan.

Kanske har du redan sett vår digitala kampanj på Facebook, Instagram eller Snapchat. Kanske har du redan delat den i dina kanaler. I så fall – STORT tack! Har du inte delat vårt inlägg, hjälp oss gärna att göra det.

Här kommer länken till inlägget på Facebook. Klicka på den och dela vidare!

Tillsammans kan vi göra skillnad, så hjälp oss att sprida ordet om världens bästa bransch och ett yrke som har framtiden för sig. Här erbjuds en NY hållbar karriär som kyl & värmepumptekniker inom 1,5 år, där 97% får jobb direkt efter studierna. Vem kan motstå det!