nyhemsida

SKVP lanserar ny uppfräschad hemsida!

2015-11-13

För att en hemsida inte skall förpassas till stenåldern måste den kontinuerligt uppdateras, uppfräschas och utrustats med nya funktioner. Trots att det känns som om det var häromdagen som SKVPs ”nya” hemsidan lanserades har vi nu lanserat flera nya funktioner och förbättringar på hemsidan.

Sidan har fått en uppdaterad layout med bland annat nytt utseende på menyn och innehållssidorna. På förstasidan har genvägar att placeras som leder till det innehåll vi vet är mest besökt samt det som vi vill framhålla som viktigt.

Vidare har sidan att få en ny förbättrad och kombinerad sökfunktion som söker både på medlemsföretag samt innehåll på hemsidan.

Den största nyheten innebär stora möjligheter för medlemmar att själva anpassa sin profilsida. Den erbjuder funktioner som företagslogga, bildvisning, beskrivning av företaget, arbetsområden, offertförfrågan med mera. Profilsidan kan medlemsföretagen själva administrera genom sin inloggning.

”Den nya profilsidan innebär ett stort lyft. Från att tidigare varit mer av ett medlemsregister ges nu möjlighet för våra medlemmar att profilera sig gentemot slutkunden. För mindre medlemsföretag som har begränsad möjlighet att administrera en egen hemsida är detta av särskilt stor betydelse”, säger Cecilia Branting, Marknadsansvarig på SKVP.