Avtal1600x340

SKVP byter leverantör av kreditupplysningstjänst

2022-06-09

Från och med 31 augusti byter SKVP leverantör av tjänsten från Business check till Creditsafe, som är ett av världens mest använda kreditupplysningsföretag.  Creditsafe erbjuder dig som medlem i SKVP att redan idag teckna avtal på kreditupplysningar till mycket förmånliga priser.

Genom att kontrollera nya och återkommande kunder får du ett snabbt besked om kreditvärdighet vilket hjälper dig att sätta rätt betalningsvillkor och säkerställa att du får betalt. Du får information om risknivå, kan undvika kostsamma kreditförluster och kan tacka ja till fler affärer. Vem vill inte det!

Fortsatt trygga affärer för SKVPs medlemmar

Förändringen är ett led i att säkerställa en rättvis fördelning av föreningens resurser mellan SKVPs medlemmar. Som medlem har man idag tillgång till en kostnadsfri kreditupplysningstjänst via Business check. Det är en mycket uppskattad tjänst av de företag som använder den. Dessvärre utnyttjas den av endast ett fåtal medlemmar och innebär en mycket hög kostnad för föreningen. 

Det är fortfarande av mycket stor vikt att våra medlemmar kan göra trygga affärer, varför SKVP vill erbjuda dig som medlem en ny möjlighet. För mer info om de tjänster som Credtisafe erbjuder SKVPs medlemmar, logga in på medlemssidorna.

Vi hoppas att du som medlem kommer att bli nöjd även i fortsättningen!

Vid eventuella frågor, kontakta Anders Mårtensson, vd SKVP, anders.martensson@skvp.se eller 08-512 549 63