Penna_papper1270x340

Semestrarna slut – SKVP hjälper dig se om ditt hus!

2020-08-20

För många, eller kanske de flesta av oss är nu semestern slut och vardagen inträder igen.Men, årets ”vardag” är inte riktigt så som den brukar vara. Covid-19 har gjort att många företag och privatpersoner har problem med lönsamhet och ekonomi. Oerhört tråkigt – så klart.

Det gör dock att det för er företagare är viktigare än vanligt att vara vaksamma och se om ert hus. Det gäller allt från kunder och leverantörers ekonomiska status via era företags- och styrelseförsäkringar till utformning och tolkning av avtal och överenskommelser. För att ni ska kunna göra allt detta på bästa sätt har föreningen sedan flera år avtal med några av de bästa på marknaden.

Vårt enkla råd till er är – se till att utnyttja våra avtal – för er egen skull.

Den ekonomiska statusen kan ni kontrollera via vår kreditupplysningstjänst ”Businesscheck”.Där finner ni all nödvändig information för att kunna bedöma om det finns några varningssignaler gällande era företagskontakter. En mycket bra indikator på om företagen börjar få ekonomiska problem är ”betalningsindex” som bland annat anger hur företaget klarar att möta fakturors förfallodatum.

Skräddarsydda företagsförsäkringar hanteras av Max Matthiessen AB via vår kontakt Mattias Sätterberg – gjorda för att passa just er optimalt.

Hjälp med tolkning av avtal och kontrakt får ni via Advokatfirman Walthon Advokater. De kontaktpersoner vi har där är några av de absolut bästa inom områdena entreprenadjuridik och konsumentköp och -tjänst lagarna. Här har ni som medlem 30 minuters fri rådgivning per ärende. Något som räcker mycket långt då det viktigaste oftast är att snabbt få veta vad man ska göra – eller kanske ännu hellre, vad man inte ska göra.

Information och kontaktuppgifter finner ni på föreningens hemsida som inloggad medlem.

Se nu till att använda dessa förmåner – för er egen skull! Lycka till med affärerna under hösten!