Happypeople1020x340

Så ska vi klara omställningen till hållbara köldmedier

2018-09-11

Anmälningarna till höstens viktigaste branschdag har redan börjat trilla in. Med förra årets deltagarrekord i minnet, har vi laddat för att kunna ta emot ännu fler besökare i år, men för att vara säker på att få en plats rekommenderar vi att ni anmäler er direkt. Här hittar du årets program - KVPdag Program.pdf

Kom och lyssna till...

Hur ska vi nå målet – ett fossilfritt Sverige 2045?
Är det realistiskt? Helt klart enligt Maria Wetterstrand, som berättar om visioner och idéer om hur vi ska kunna nå ända fram.

Plusenergihus – värmepumpens roll i framtida system
Tjäna pengar på din värmeanläggning. Så kan du utnyttja dina energisystem och ta dagens hus från nollenergi- till plusenergihus.

Nästa generation värmepumpar
Teknikutvecklingen går snabbt. Hur kommer nästa generation värmepumpar att bidra till en energieffektivare uppvärmning?

Avslutande paneldiskussion ”Hållbara köldmedier”
Så ska vi klara omställningen till hållbara köldmedier. Paneldiskussion med representanter från branschen och myndigheter. Diskussionen leds av moderatorn Sabinije von Gaffke.

Only the sky is the limit!
Som om inte allt detta vore nog avslutas dagen med en riktig galamiddag på takvåningen av Scandic Victoria Tower – 32 våningar upp. Med stans bästa utsikt kommer det bjudas på trerätters middag med underhållning och fest. 

Vi ses på Kistamässan den 12 oktober – eller hur?

Att ta del av dagsprogrammet under Kyl & Värmepumpdagen är kostnadsfritt och information om hur du anmäler dig hittar du här. Se gärna till att anmäla dig även till kvällsprogrammet med branschens bästa mingel.

Gå direkt till anmälan>>>