skvp

Premiär för nya hemsidan – www.skvp.se

2014-09-30

Så äntligen är det dags! Just exakt idag är det premiär för Svenska Kyl & Värmepumpföreningens nya hemsida. Förutom ny design och förbättrade funktioner, har vi samlat det bästa från de två tidigare hemsidorna kvforetagen.se och svepinfo.se. Den nya hemsidan har även fått ny adress, www.skvp.se.

Vi hälsar dig varmt välkommen in för att bekanta dig med nya hemsidan, botanisera bland informationen och logga in för att ta del av alla medlemsförmåner.

Logga in

Som medlem i Svenska Kyl & Värmepumpföreningen har du som vanligt tillgång till medlemssidorna, vilka är fulla med förmåner som du kan ta del av när du väl har loggat in. För att kunna logga in behöver du först skapa ett nytt konto. Dina tidigare inloggningsuppgifter gäller alltså inte längre. Du skapar ett nytt konto genom att gå till ”Logga in”, fyll i den e-postadress till er kontaktperson som ni tidigare har angett till oss. Är du osäker på vilken adress det är, sök upp ditt företag under fliken ”Sök företag”, där hittar du angiven mejladress. Fyll sedan i önskat lösenord. En bekräftelse skickas till kontaktpersonens e-post. Klicka på länken i mailet så aktiveras det nya kontot.

Om du behöver hjälp att logga in, kontakta Hanna Nyborg 08-762 75 20 eller hanna.nyborg@skvp.se eller Cecilia Branting, 08-762 75 15 eller cecilia.branting@skvp.se.

KYLA+ Värmepumpar – www.kylavarme.se

Det är inte bara föreningens hemsida som har premiär idag! Nu lanseras även en ny hemsida för vår egen branschtidning, KYLA+ Värmepumpar, vilken kommer att erbjuda ett snyggare gränssnitt och nya funktioner. Med den nya hemsidan på plats får vi en ännu bättre plattform för att sprida information till och från kyl- och värmepumpmarknaden. Välkommen in till – www.kylavarme.se