Meet1020x340

Praktiskt torg för naturliga köldmedier

2017-09-01

Nyhet för i år på Svenska Kyl & Värmepumpdagen är det praktiska torg som anordnas på eftermiddagen för kyl- och värmepumpstekniker. 

Svenska Kyl & Värmepumpdagen är ett forum där teknik, marknad, kompetensutveckling och forskning sammanstrålar och diskuteras. Se därför till att vara på plats i Stockholm den 20 oktober, se det som en god investering av både tid och pengar. Med ny fräsch input ger du ditt företag chansen att utveckla och förbättra kvaliteten på företagets output.  Dessutom får du här möjlighet att träffa många gamla och nya kollegor, konkurrenter och även kunder och leverantörer. En spännande nyhet för året är det praktiska torg som anordnas på eftermiddagen för kyl- och värmepumpstekniker.

Kom och se hur man gör och testa utrustningen som används. Utrustning och hantering av naturliga köldmedier skiljer sig en del från de traditionella köldmedierna. Höga tryck och brandfarlighet är några faktorer som man måste ta hänsyn till.  Micke Dagberg från IUC visar hur man gör och vilken typ av utrustning som ska användas.