NYHET_KVPdag_Arkenjpg

Nu kan du anmäla dig till höstens viktigaste branschträff

2015-09-09

Nu kan du anmäla dig till höstens viktigaste branschträff, Svenska Kyl & Värmepumpdagen, den 16 oktober. Denna gång samlas vi på Arken Hotel & Art Garden Spa i Göteborg för att få information och inspiration i en miljö av interaktion mellan forskare, tillverkare, installatörer och brukare. Liksom tidigare år är detta ett samarrangemang mellan Svenska Kyl & Värmepumpföreningen, Kyltekniska Föreningen och Effsys ExpandHär kan du anmäla dig direkt >>>

Återigen har vi lyckats samla det mesta av det bästa av vad finns att erbjuda inom kyl- och värmepumpområdet. Eller vad sägs om:

  • Framtidens köldmedier – hantering, tillgänglighet, efterfrågan. 
    Lyssna på några av experterna inom området och få reda på vad som kommer gälla i framtiden, allt från kolväten via CO2 till HFO.
  • Kyla och värme i praktiken.
    Lyssna på några av de skarpaste i vår bransch presentera hur de lyckats med det som många andra misslyckats med.
  • F-gasförordningen – trodde ni det var slut nu?
    Få info om hur den svenska förordningen kommer se ut samt vilka kompetenskrav du kommer ställas inför.

Ladda ned hela programmet här - Program.pdf

Så, missa inte tillfället att uppdatera dig inom det som kommer påverka ditt kyl- och värmepumpliv, inte bara i år utan under många år framöver. Vi ser fram emot att träffa dig den 16 oktober, välkommen!
I samband med Kyl & Värmepumpdagen håller även SKVP sitt årsmöte. Information och anmälan kommer löpande att uppdateras här på hemsidan - Kyl & Värmepumpdagen 2015 I slutet av augusti kommer vi även att öpnna upp för anmälningar via hemsidan.