NYHET_KVPdag_Arkenjpg

Notera höstens viktigaste branschträff i din kalender

2015-07-23

Den 16 oktober är det äntligen dags för 2015 års upplaga av Svenska Kyl- och Värmepumpdagen. Denna gång samlas vi på Arken Hotel & Art Garden Spa i Göteborg för att få information och inspiration i en miljö av interaktion mellan forskare, tillverkare, installatörer och brukare. Liksom tidigare år är detta ett samarrangemang mellan Svenska Kyl & Värmepumpföreningen, Kyltekniska Föreningen och Effsys Expand. 

Återigen har vi lyckats samla det mesta av det bästa av vad finns att erbjuda inom kyl- och värmepumpområdet. Eller vad sägs om:

  • Framtidens köldmedier – hantering, tillgänglighet, efterfrågan.
    Lyssna på några av experterna inom området och få reda på vad som kommer gälla i framtiden, allt från kolväten via CO2 till HFO.
  • Kyla och värme i praktiken.
    Lyssna på några av de skarpaste i vår bransch presentera hur de lyckats med det som många andra misslyckats med.
  • F-gasförordningen – trodde ni det var slut nu?
    Få info om hur den svenska förordningen kommer se ut samt vilka kompetenskrav du kommer ställas inför.

Så, missa inte tillfället att uppdatera dig inom det som kommer påverka ditt kyl- och värmepumpliv, inte bara i år utan under många år framöver. Vi ser fram emot att träffa dig den 16 oktober, välkommen!

I samband med Kyl & Värmepumpdagen håller även SKVP sitt årsmöte. En separat inbjudan till det kommer att skickas ut till alla medlemmar i god tid innan mötet.

Information och anmälan kommer löpande att uppdateras här på hemsidan - Kyl & Värmepumpdagen 2015. I slutet av augusti kommer vi även att öpnna upp för anmälningar via hemsidan.