Nordbygg1020x340

Nordbygg 2018 - Entreprenörstorget

2017-12-06

Planerna för Nordbygg 10-13 april 2018 är igång, och liksom 2016 kommer Svenska Kyl & Värmepumpföreningen att som en del av sin monter anordna ett Entreprenörstorg. En möjlighet för stora och små medlemsföretag att delta i mässan till en låg kostnad och en låg resursinsats.

Funderar ni på att bjuda in eller ta med er kunder till mässan är detta en given samlingspunkt och ett sätt att sätta sin nål på mässkartan. Entreprenörstorget är ett enkelt och kostnadseffektivt sätt att synas i ett stort sammanhang. Ni bokar upp er för ett bord och en dag, givetvis kan ni även boka ett bord flera dagar.

Så här enkelt är det:

  • Bestäm er för en eller flera dagar. Det går bra att boka ett bord alla dagar, det är dock inte tillåtet att boka flera platser på en och samma dag. För mer information och hur du anmäler ditt företag, kontakta karolina.kallqvist@skvp.se
  • Onsdagen är riktad mot fastighetsbranschen – tema Fastighetsvärmepumpar. Utställarplatserna påonsdagen är därför reserverade för medlemsföretag med den inriktningen. 
  • När du har anmält ditt företag, kommer SKVP att förse dig med all information du kan tänkas behöva.

Det kommer att finnas 3 bord (ons, tors och fre), det vill säga totalt 9 platser under mässans fyra dagar. Tisdagen är reserverad för utbildningsföretag. Först till kvarn gäller, så vänta inte med din bokning. Om du anmäler ditt företag innan den 8 januari, kommer ditt företag att presenteras med logga och kort företagspresentation i Kyla & Värme nr 1.