Medlemsförmåner 2014

2014-01-20

Ibland händer det att vi får frågan ”vad får vi för medlemsavgiften egentligen?" Därför vill vi göra ett försök att lyfta fram några av fördelarna ni har av ett medlemskap. På hemsidan hittar du information om de förmåner du som medlem i Kyl & Värmepumpföretagen kan ta del av. I dag vill vi slå ett slag för ett par av dem. 

Kreditupplysningstjänsten  
Föreningen erbjuder en kostnadsfri kreditupplysningstjänst via Business Check i Sverige AB. Som medlem kan du ta kreditupplysningar på dina kunder, du kan även lägga långvariga kundrelationer som en bevakningstjänst och få mejl om ändrad kreditvärdighet eller andra ändringar som sker hos dina kunder. Tjänsten ingår alltså i din medlemsavgift, och är ett led i målsättningen att medlemsföretagen i KV-företagen på ett enkelt sätt skall göra bättre och säkrare affärer. Via vår hemsida kan du som inloggad nå tjänsten, som fått namnet ”Cool Koll”. Klicka bara på den blå knappen längst upp till höger på startsidan bredvid varukorgen!

Har ni missat att hoppa på tåget? Behöver du hjälp att komma igång? Ring till BC-supporten tfn 031-751 06 20.

Blanketter - Dokument för nedladdning 
Här kan du kostnadsfritt ladda hem skriv- och sparbara blanketter för bland annat all hantering kring köldmedierapportering. Exempel på blanketter som är särskilt efterfrågade:
- Årsrapport
- Aggregatförteckning
- Checklistor Utrustning och Kontrollrapporter
- Checklistor Personsäkerhet
- Information till tillsynsmyndigheten innan installation eller konvertering

Det finns också blanketter för dokumentation kring t ex Lödarprövning, Tryckprovning och Farligt avfall. Till vissa av våra dokument kan vi påföra företagens logotyp mot kostnad. Kontakta oss om det är av intresse.

Exempel på övriga medlemsnyttor och förmåner:
- Entreprenadindex
- Behörighetskort 
- Ekonomitjänster 
- Entreprenadgarantier 
- Entreprenadjuridik 
- Företagsförsäkring 
- KYLA+ Värmepumpar (rabatterat pris för medlemmar)
- Mobiltelefonavtal 
- PV Design 
- Profilmaterial

Avslutningsvis hoppas vi att ni ska kunna dra nytta av så mycket som möjligt av det föreningen erbjuder, allt för att vi ska få nöjda medlemsföretag!