KVP_Logga1600x340

Med sikte på KVP-dagen 2023

2023-02-16

Det kan tyckas långt till höst men planeringen inför KVP-dagen 2023 den 16 november pågår för fullt. Med den senaste succén färskt i minnet börjar företag som vill ställa ut redan anmäla sitt intresse. 

Mot bakgrunden av cirka 900 anmälda besökare och drygt fyrtiotalet utställande företag var det på alla sätt en välbesökt KVP-dag vi fick uppleva 2022. Därför är det heller inte konstigt att intresset för årets arrangemang har tagit fart, trots att vi bara befinner oss i årets andra månad.

- Vi har flera företag som redan har anmält sitt intresse för att vara med som utställare på KVP-dagen 2023, säger Anders Mårtensson, vd på Svenska Kyl & Värmepumpföreningen. Och detta utan att vi ens gått ut med någon inbjudan än. Känslan är att branschen verkligen har omfamnat KVP-dagen och att vi har fått en officiell mötesplats att samlas kring.  

I arbetet inför höstens arrangemang pågår just nu framtagning av seminarieprogram, en ordentlig uppdatering av hemsidan samt ett nytt system för besökarregistrering, mer anpassad för den stora publiktillströmningen vi sett de senaste åren. Allt för att ytterligare förbättra kvaliteten och upplevelsen av dagen, för såväl besökare som utställare.

- Vi kommer under våren att öppna upp för utställare att boka sin plats, men vet man med sig att man vill vara där kan man redan nu skicka in en intresseanmälan så återkommer vi med all information framöver. 

Vill ditt företag ställa ut?

Intresseanmälan för att ställa ut på KVP-dagen 2023 skickas till frida.brandstrom@skvp.se, dit kan man även skicka förfrågan om att medverka på Innovationscenen. 

Läs mer på kvpdagen.se