NYHET_Exteriört

Intressant program på årets Energispaning

2015-01-22


Energispaning 2015 som genomförs den 12 mars på Courtyard by Marriott har alla chanser att bli ett av de mest intressanta seminarietillfällena under hela 2015. I en välbalanserad mix mellan teori och praktik kommer det att informeras och diskuteras kring det absolut senaste vad gäller den nya F-gasförordningen samt dess konsekvenser på branschen. Parallellt med det kommer ett antal presentationer ges om installationer utöver det vanliga innehållande morgondagens tekniska lösningar.

När det gäller den nya F-gasförordningen finner ni bland talarna till exempel Jean de Bernardi, teknisk direktör vid Honeywell Europa som kommer redovisa hur de nya låg-GWP köldmedierna kan komma att påverka energieffektiviteten i framtida kyl- och värmepumpsystem. I anslutning till det får vi även lyssna på hur aggregattillverkaren Trane via en av sina högre chefer Jeff Moe ser på framtiden i skuggan av den nya förordningen. Men, även en praktisk fråga som vad man kan och bör göra med sin gamla R404A/R507-anläggning kommer diskuteras, något som är högaktuellt för en mängd ägare av kyl- och frysanläggningar.

I en angränsande lokal bjuds parallellt på inblickar i och beskrivningar över några av de mest moderna, innovativa och energieffektiva installationer som någonsin gjorts. Bland annat kommer forskningsanläggningen Max IV i Lund och Gimo Ishall att presenteras. Vad har utmaningarna varit, hur har man löst dem och vad det är som gör installationerna unika?Energispaning 2015 bjuder som synes på ett både varierat och aktuellt program speciellt framtaget för dig som vill veta mer än dina konkurrenter. För kunskap är makt!

Hela programmet kommer inom kort att presenteras här.