banner_1020x340

Höstens stora kyl- och värmepumpevent snart fulltecknat!

2017-10-12

Med hela 350 anmälningar till dagsprogrammet står det redan nu klart att årets upplaga av Svenska Kyl- och Värmepumpdagen den 20 oktober kommer slå alla tidigare rekord vad gäller deltagarantal. Men, vi nöjer oss inte med det eftersom….

…vi vill träffa fler från ditt företag!

Vi har därför sett till att skapa ytterligare platser så att även du ska kunna komma. Gå in via länken på Svenska Kyl & Värmepumpföreningens (SKVP) hemsida och anmäl dig – anmäl dig redan idag!

Värmepumpen – en mogen teknik med framtiden för sig

Väl på plats på Kistamässan kommer du bland annat kunna höra om lyckade värmepumpinstallationer. Projekt där fjärrvärme bytts ut mot energieffektiv och förnyelsebar värmepumpteknik. Du kommer också få en inblick i framtidens smarta energilösningar. Lösningar där värmepumpen självklart spelar en av huvudrollerna.

Avslutande paneldebatt med fastighetsbranschens tungviktare

Seminariedagen avslutas med en paneldebatt under trygg ledning av moderatorn Sabinije von Gaffke kring konsekvenserna av de byggregler som är på gång att introduceras. Regler som kraftigt kommer påverka en hel energibransch.

Only the sky is the limit!

Som om inte allt detta vore nog avslutas dagen med en riktig galamiddag på takvåningen av Scandic Victoria Tower – 32 våningar upp. Med stans bästa utsikt i fonden kommer det bjudas på delikat trerätters middag med underhållning av yppersta klass. 

Om allt detta och mer därtill går att läsa i inbjudan som finns att hämta på SKVPs hemsida.

Vi ses på Kistamässan den 20 oktober – eller hur?