GeoenergidagenApple iPad

Geoenergidagen 5-6 oktober 2015 - boka ditt deltagande!

2015-09-18

Snart dags för höstens stora geoenergihändelse – Geoenergidagen 2015 den 5-6 oktober i Kista. Boka ditt deltagande i workshop, middag och seminariedag redan nu!

I år hålls Geoenergidagen på Kistamässan i Stockholm. Vi inleder liksom förra året med en eftermiddagsworshop den 5 oktober med efterföljande mingel och middag. Under workshopen diskuterar vi bland annat förslaget till riktlinjer för mätning och uppföljning av geoenergianläggningar, och andra aktuella teknik- och forskningsfrågor.

Tisdagen den 6 oktober är själva Geoenergidagen 2015. Heldagsseminariet med inbjudna talare tar upp geoenergi i politiken, geoenergiutvecklingen i världens länder utifrån världssammanställningen som gjordes för World Geothermal Congress 2015 och energilagringskonferensen Greenstock 2015. Vi behandlar konsekvenser av de nya byggreglerna, Akviferlagrens utveckling i Sverige, och ger en resumé av borrhålskollektorer genom tiderna och hur utvecklingen för kollektorer ser ut i dag. Vi har även en panel med representanter från olika forskningssäten där vi diskuterar forskning och utveckling inom geoenergi i Sverige.

Under Geoenergidagen 2015 har vi som vanligt en utställning med våra branschaktörer. Vill ditt företag också ställa ut? Det finns ett fåtal utställarplatser kvar att boka. Läs mer HÄR.

Vi ses den 5-6 oktober!

Läs mer och Geoenergidagen 2015 och anmäl dig  HÄR.

Hälsningar från Svenskt Geoenergicentrum