Success1020x340

Förra årets succé återvänder och utökas!

2018-06-27

- Praktiskt torg för naturliga köldmedier

Förra årets stora nyhet på Svenska Kyl & Värmepumpdagen var det praktiska torg som anordnades på eftermiddagen för kyl- och värmepumpstekniker. Torget var placerat i direkt anslutning till utställningen och blev en stor succé. Årets upplaga kommer därför att ges ännu mer utrymme och ha ännu mer utrustning på plats. 

Fokus för det praktiska torget kommer att vara naturliga köldmedier, där utrustning och hantering skiljer sig en del från de traditionella köldmedierna. Höga tryck och brandfarlighet är några faktorer som man måste ta hänsyn till. På det praktiska torget får tekniker och andra intresserade se hur man gör och testa utrustningen som används. Ansvarig för demonstrationerna är Mikael Dagberg från IUC, som i år även får hjälp av lärarkollegor i branschen.

Som tekniker kan du anmäla dig till eftermiddagens program, men du är självklart även välkommen att ta del av hela dagen och det kompletta seminarieprogrammet. Vänta dock inte med att anmäla dig, förra året tog biljetterna slut. Varmt välkommen till årets viktigaste branschdag!

Länk till anmälan>>>