Fastighetstisdag 1 april - för fastighetsägare och bostadsrättsföreningar

2014-03-14

Vi vet att intresset för värmepumpar är stort bland fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Vi vet också att det handlar om en stor investering och att det finns många frågor som omgärdar den. Därför blir ofta besluten svåra att fatta och processen dit blir långdragen. För att hjälpa dig en bit på vägen i dina funderingar bjuder vi därför in till Fastighetstisdag i samband med Nordbygg - Nordens största fackmässa för bygg- och installationsteknik. 

Du ska känna dig varmt välkommen till Stockholmsmässan den 1 april där vi bjuder på fyra matnyttiga seminarier, lunch och en möjlighet att ställa dina frågor till både installatörer och leverantörer. Helt kostnadsfritt. Vi börjar kl 09.45 med registrering och avslutar programmet med lunch. Därefter kan du på egen hand, tillsammans med kollegor eller med något av de medverkande företagen besöka utställningen och titta närmare på de olika systemlösningar som visas upp. 

Fastighetstisdagen arrangeras av branschorganisationen Kyl & Värmepumpföretagen. Medverkar under seminarieprogrammet gör även representanter för Svenska Värmepumpföreningen samt Fastighetsägarna Stockholm.

Programmet den 1 april ser i korthet ut så här:

09.45 Samling och registrering 
10.00 Att bli med värmepump – vad ska man tänka på?
10.30 Olika typer av värmepumpar – övergripande teknik
11.00 Hur påverkas ekonomin – hur vet jag om det är lönsamt?
11.30 Att tänka på vid upphandling
12.00 Sammanfatting
12.15 - 13.30 Lunch och mingel
Kl. 13.30 Besök i A-hallen

För att komma direkt till anmälan (som är kostnadsfri) klicka här >>>

Ladda ned inbjudan och läs mer om innehållet i programmet >>>

Varmt välkommen till Fastighetstisdag den 1 april 2014 på Nordbygg och Stockholmsmässan!