Fastighetstisdag - en lyckad nysatsning!

2014-04-10

Intresset för värmepumpar är stort bland fastighetsägare, inte minst hos mindre fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Många anser att frågan är komplex, det handlar om mycket pengar och det är svårt att komma till beslut. Kyl & Värmepumpföretagen ville därför hjälpa till genom att bjuda in till Fastighetstisdag den 1 april i samband med Nordbygg 2014.

Seminariet, ”Fastighetstisdag” var en nysatsning under årets NORDBYGG.
Där fick bostadsrättsföreningar möjlighet att träffa och prata med både installatörer och tillverkare, samt få nyttig information från de föredrag som anordnats. Det talades om vad man ska tänka på vid köp av värmepump. Vilka olika typer av värmepumpar det finns samt den ekonomiska aspekten, hur vet jag om det är lönsamt? Föredragshållarna bestod av, Johan Landé, Jan-Erik Nowacki och Per Jonasson.

Ett mycket lyckat och trevligt seminarium avslutades med en mingellunch, där alla fick tillfälle att prata med varandra och utbyta kunskaper kring ämnet.


Foto: Fastighetstisdagen lockade en hel del företrädare för mindre fastighetsägare samt bostadsrättsföreningar som ville lära sig mer om fastighetsvärmepumpar