Digitalkampanj1270x340

En ny hållbar karriär, bara 1,5 år bort!

2019-04-25

SKVP genomför under april och maj en digital rekryteringskampanj med syfte att informera om yrket som kyl & värmepumptekniker samt driva unga vuxna till att söka de yrkeshögskoleutbildningar som finns runt om i landet.

Det råder ingen hemlighet om att branschen är i ett stort behov av nya kyl & värmepumptekniker. Många aktiviteter har genomförts av både SKVP och andra aktörer för att komma till rätta med denna utmaning. Senast igår berättade vi om det arbete som pågår i den av SKVP initierade Matchningskommissionen. Helt klart är att vi alla i branschen behöver hjälpas åt, varje liten insats bidrar på sikt till större och bättre resultat.

Så enkelt som ett knapptryck!

Kanske har du redan sett vår digitala kampanj på Facebook eller Snapchat. Kanske har du redan delat den i dina kanaler. I så fall – STORT tack! Har du inte delat vårt inlägg, finns fortfarande tid att göra det. Kampanjen fortsätter under den hela ansökningstiden till YH (tiderna varierar mellan utbildningarna). 

Små steg ger stora förändringar, så varje delning är värdefull. Hjälp oss att sprida ordet om världens bästa bransch och ett yrke som har framtiden för sig.

Självklart vill jag dela kampanjen, ta mig direkt till inlägget på Facebook.