superkursen_1020x340

Den populära ”Superkursen” är tillbaka!

2017-10-31

Behöver du bli F-gascertiferad (kat II)? Passa då samtidigt på att bli certifierad installatör av förnybar energi, värmepumpar, på en och samma kursvecka. På ”Superkursen” i Härnösand kombineras båda kurserna på en och samma kursvecka.

F-gasen täcker det du måste kunna kring hantering av köldmedier medans du på kursen certifierad installatör av förnybar energi lär dig allt kring dimensionering och projektering av värmepumpinstallationer.

Du börjar kursen med självstudier 2-3 veckor innan kursstart genom ett webbverktyg som bland annat inkluderar pedagogiska videoinspelningar. Genom att läsa på distans innan kursen har du möjlighet att genomföra certifieringsproven på plats och slipper genomföra dem vid ett senare tillfälle. Allt som då återstår är att ansöka om certifikaten hos INCERT.

Läs mer genom att gå in på www.certifieradinstallator.se

Som medlem i SKVP erhåller du och dina medarbetare 10% rabatt på hela kursen! Du kan ansöka om medlemskap i samband med kursen för att erhålla rabatten. Som medlem har du tillgång till flera andra medlemsförmåner såsom kreditupplysningstjänst, förmånliga försäkringar mm. Det finns stora möjligheter att spara mer än vad medlemskapet kostar!