brunns

Brunnsborrardagen 2018

2018-09-11

Avanti bjuder in SKVP:s medlemmar att delta under Brunnsborrardagen som sparkar igång den 21 september kl. 10.00 på Wenngarns Slott i Kulturstallet. Besökare är välkomna att hämta sina biljetter gratis via Brunnsborrardagens hemsida.

2018 är ett fantastiskt år i Avantis historia, vi firar nämligen Avanti-organisationens 45-års jubileum och Brunnsborrardagens 30-års jubileum. Brunnsborrarmiddagen håller vi dagen innan Brunnsborrardagen, d.v.s. den 20 september kl. 19.00 och även denna arrangeras i Kulturstallet på Wenngarns Slott. Middagen är öppen för utställare, besökare, andra intressenter samt även för IGSHPA Swedens konferensgäster. För bokning av biljett krävs angivelse av namn på samtliga biljetter. Välkomna att boka era biljetter på Brunnsborrardagens hemsida. Ta även med biljett för QR-scanning till middagen, och klädsel är Kavaj.

För mer information om bl.a. seminarieprogram, middag och besöksbiljetter hänvisar vi vänligen till Brunnsborrardagens hemsida: www.brunnsborrardagen.se

Vid frågor är ni välkomna att kontakta kansliet: kansli@avantisystem.se eller på tel.: 0771- (AVANTI) 282684. Vi ser fram emot att ses på Wenngarn. Välkomna!

Inbjudan till Brunnsborrardagen