AvtalHandshake1020x340

Axtech och Svenska Kyl & Värmepumpföreningen skriver samarbetsavtal gällande elektroniska körjournaler

2016-04-29

Axtech AB och Svenska Kyl & Värmepumpföreningen, (SKVP) har tecknat avtal gällande redKnows elektroniska körjournaler. Avtalet ger SKVPs medlemsföretag möjlighet att köpa den GPS-baserade produkten till ett mycket förmånligt pris.

Axtech har idag egen utveckling av både GPS-trackers och elektroniska körjournaler.

- Elektroniska körjournaler är en produkt som ger företagare en tydlig arbetslättnad och tidsbesparing, säger Peter Wedin på Axtech. Istället för att skriva ner alla resor man gör, loggas de direkt och sparas automatiskt. Det sparar mycket pappersarbete och företagen kan vara trygga med att redovisningen mot Skatteverket blir korrekt. Vi har många nöjda kunder och är glada över att kunna ge medlemmarna i SKVP ett bra erbjudande.

- Jag är väldigt nöjd att kunna skapa ett förmånligt avtal för en produkt som ger en så tydlig nytta för våra medlemmar, säger Per Jonasson på SKVP.

För mer information kontakta:

Peter Wedin, försäljningschef
Axtech AB
peter.wedin@axtech.se
Tel. 031-558862

Per Jonasson, VD
Svenska Kyl & Värmepumpföreningen
per.jonasson@skvp.se
Tel. 08-512 549 55

Axtech AB är en etablerad leverantör av GPS-trackers, elektroniska körjournaler samt fleet management-system i Sverige under varumärket redKnows. Axtech utvecklar och producerar alla produkter i Sverige och säljer dessa under varumärket redKnows. 

Mer information på: www.redknows.se