Nyheter_1600x340_2021

Är du med oss på Svenska Kyl & Värmepumpdagen den 18 november?

2021-09-17

Efter fjolårets lyckade satsning med den digitala Svenska Kyl & Värmepumpdagen siktar Svenska Kyl & Värmepumpföreningen på att återupprepa, och överträffa, den uppskattade dagen. Datumet som du ska anteckna i kalendern är den 18 november, då startar sändningen. Progam och annan info hittar du på kvpdagen.se

Det var i fjol som det nya konceptet för Svenska Kyl & Värmepumpdagen lanserades och testades för första gången. Istället för den fysiska mötesplats det alltid har varit tidigare så blev den digital. 

- När vi inte kunde samlas och träffas på plats behövde vi hitta ett annat format för Svenska Kyl & Värmepumpdagen och då föll det sig naturligt att göra det i digital form. Istället för att ställa in så ställde vi om helt enkelt, säger Anders Mårtensson, vd för Svenska Kyl & Värmepumpföreningen. 

Resultatet blev riktigt bra och intresset för att delta var stort, överraskande stort. Detta gjorde så klart beslutet om ytterligare en digital branschdag enklare att ta.

- Jag tror att vi alla längtar efter det fysiska mötet och att kunna träffas ansikte mot ansikte, men det är inte riktigt läge för det än, fortsätter Anders. Eftersom pandemin ännu pågår och de allmänna råden säger att vi ska vara försiktiga med sammankomster och resor föll det sig självklart att hålla oss kvar vid den digitala plattformen även i år. Nu har vi dessutom erfarenheterna med oss från förra året och vet att vi kan göra något riktigt bra av dagen, något som alla i hela branschen kan ta del av oavsett vart i landet man befinner sig. Ett stort plus med det digitala eventet är ju att vi även sparar in den miljöbelastning som resorna för alla besökare annars skulle innebära.  

Den 18:e november är alltså datumet att lägga på minnet tillsammans med webbadressen kvpdagen.se - det är via den sidan man kommer att kunna följa allt som händer och sker. Seminarierna kommer att livesändas och tittarna kommer att kunna ställa frågor till föredragshållarna. För den som kanske missar något seminarium eller vill se det igen finns även möjligheten att ta del av föredragen efteråt då de också kommer att läggas ut på föreningens Youtubekanal. 

- Vi har precis satt de sista detaljerna i programmet och jag både hoppas och tror att vi ska kunna överträffa fjolårets sändning. Känslan är god och det är fantastiskt att vi kan samlas digitalt för att utbyta kunskap och erfarenheter. Vi vill ju hålla både tempot och kontinuiteten med Svenska Kyl & Värmepumpdagen uppe. Varmt välkomna till Svenska Kyl & Värmepumpdagen 2021.