Arken1020x340

Anmäl dig till årets viktigaste branschträff

2016-09-09

Det närmar sig årets viktigaste branschträff. Den 21 oktober är det åter dags för Svenska Kyl & Värmepumpdagen 2016. Även i år samlas vi på Arken Hotel & Art Garden Spa, Göteborg där vi också fortsätter umgås på kvällen med middag och dans. Här laddar du enkelt ned hela inbjudan inklussive program för dagen och kvällenKVPdagenInbjudanWebb.pdf

Kyl & Värmepumpdagen 2016 är ett forum där teknik, marknad, kompetensutveckling och forskning sammanstrålar och diskuteras. Se därför till att vara på plats i Göteborg den 21 oktober, se det som en god investering av både tid och pengar. Med ny fräsch input ger du ditt företag chansen att utveckla och förbättra kvaliteten på företagets output.  Dessutom får du här möjlighet att träffa många gamla och nya kollegor, konkurrenter och även kunder och leverantörer. 

Som komplement till föredragen kommer vi som vanligt arrangera vår populära Utställning. På utställningen ges företagen plats att visa upp sig i en miljö full av affärsmöjligheter. Där finner ni även Sveriges forskarelit på plats, beredda att presentera och diskutera projekt de har på gång.  Möt en spännande mix av företag, forskare och människor alla med möjligheten att påverka branschens utveckling och framtid.

Anmäl dig redan idag>>>

 Och tänk på att ju fler ni är från företaget desto mer kan ni ta med er tillbaka i form av kunskap och inspiration. Varm välkommen!