Praktiskt torg

Jobbar du med service- och installation av kylteknik och värmepumpar?

Välkommen till det "Praktiska torget" på Svenska Kyl & Värmepumpdagen!

Förra året var det premiär för Praktiska torget på Svenska Kyl & Värmepumpdagen. När det är dags i år, den 12 oktober på Kistamässan, är det ett ännu större Praktiskt torg som kommer att möta besökarna. Dessutom kompletteras torget med bilinredning vilket sammantaget gör att ytan ökat markant.

- Det var full fart förra året och ett stort intresse, säger Mikael Dagberg som till vardags är kyllärare vid Installatörernas Utbildningscentrum men under Svenska Kyl & Värmepumpdagen ansvarar för torget. Därför ville vi göra något mer i år och utvidga konceptet något.

Till sin hjälp i år kommer han ha Robert Hedlund, lärare vid Polhemsskolan.

- Det var knappt att vi hann med att prata med alla besökare förra året så Robbans hjälp är högst välkommen, särskilt nu när torget växer.

Inriktningen på torget är naturliga köldmedier och utrustning för att jobba med dessa, så väl koldioxid som brännbara köldmedier.

- Målgruppen vi har i åtanke är service- och installationstekniker men vi såg förra året att intresset var stort hos alla besökare som kom till Svenska Kyl & Värmepumpdagen.

Den som är nyfiken på att besöka torget kan antingen välja att anmäla sig till hela dagsprogrammet eller bara till eftermiddagen, en halvdag kallad ”Teknikerprogrammet”.

- Oavsett vad man väljer, eller har tid för, är det gratis entré men man behöver boka sina biljetter via skvp.se. Det vore superkul att få se ännu fler tekniker på plats i år, avslutar Mikael.

Så här anmäler du dig till Teknikertorget. Klicka här>>> Klicka sedan på "Biljetter" och välj kategorin "Eftermiddagsprogram tekniker KVP-dag". Varmt välkommen!