banner_715x180

Svenska Kyl & Värmepumpdagen 2017

- sätter fokus på branschens nyckelfrågor

Efter att ha arrangerats i Göteborg under två år så har turen i år kommit till Stockholm att agera värd för evenemanget. Den 20 oktober samlas kyl- och värmepumpsmarknaden nämligen på Kistamässan. Svenska Kyl & Värmepumpdagen har utvecklats till branschens viktigaste mötesplats och lockar alltid till sig en stor publik. Dagen är ett samarrangemang mellan Svenska Kyl & Värmepumpföreningen, (SKVP), Svenska Kyltekniska Föreningen (KTF) och Energimyndighetens forskningsprogram (Effsys Expand). 

Biljetterna till dagsprogrammet på Kyl & Värmepumdagen är tyvärr slutsålda. Det finns möjlighet att skriva upp sig på en väntelista, kontakta i sådana fall cecilia.branting@skvp.seTill kvällens festligheter går det fortfarande att anmäla sig!

Anmäl dig här!

Svenska Kyl & Värmepumpdagen är ett forum där teknik, marknad, kompetensutveckling och forskning sammanstrålar och diskuteras. Se därför till att vara på plats i Stockholm den 20 oktober. Se det som en god investering av både tid och pengar. Med ny fräsch input ger du ditt företag chansen att utveckla och förbättra kvaliteten på företagets output.  Dessutom får du här möjlighet att träffa många gamla och nya kollegor, konkurrenter och även kunder och leverantörer. En spännande nyhet för året är det praktiska torg som anordnas på eftermiddagen för kyl- och värmepumpstekniker.

Som komplement till föredragen kommer vi som vanligt att arrangera vår populära utställning. På utställningen ges företagen plats att visa upp sig i en miljö full av affärsmöjligheter. Där finner ni även Sveriges forskarelit på plats, beredda att presentera och diskutera projekt de har på gång.  Möt en spännande mix av företag, forskare och människor alla med möjligheten att påverka branschens utveckling och framtid. Och tänk på att ju fler ni är från företaget desto mer kan ni ta med er tillbaka i form av kunskap och inspiration. Varmt välkommen!

Kvällens festligheter med middag och underhållning arrangeras i en fantastisk miljö på våning 32 med panoramavy på Scandic Victoria Tower i Kista. Hotellrum bokas via telefon 08-517 533 14 eller mail meeting.victoriatower@scandichotels.com. Ange bokningskoden # 46227977, så erhåller du SKVPs förmånliga bokningsrabatt. Pris per gäst och enkelrum 885 kr (exkl. moms)

I samband med Svenska Kyl & Värmepumpdagen håller även SKVP sitt årsmöte. En separat inbjudan till det kommer att skickas ut till alla medlemmar i god tid innan mötet.

Vi ser fram emot att träffa dig den 20 oktober, välkommen!

Anmäl dig här!