audience_1600x340

Tidigare webbinarium

Svenska Kyl & Värmepumpföreningens webbinarium är en serie med återkommande frukostwebbinarium. Seminarierna kommer att vara korta och lätta att ta till sig med intressanta, aktuella och praktiska teman.

9 okt, 2019

Frukostwebbinarium: Ljud & Buller

Frukostwebbinarium om ljud och buller. Johnny Andersson har jobbat länge med ljud och buller, särskilt med koppling till värmepumpar. Under detta webbinarium kommer kan gå igenom grunderna kring ljud samt vad man behöver tänka på när man ska installera en luft-vattenvärmepump. Du kan ladda ner Power-Point-presentationen här!

Webbinariet finns även i en längre version. Den finner du här!

22 maj, 2019

Dags att hoppa på solcellståget – En lysande möjlighet!

Bengt Sandström, föreläsare på Heta Utbildningar i Härnösand, med decennier av erfarenhet från värmepump- och solenergiområdet kommer i detta livesända frukostwebbinarium prata mer om affärsmöjligheterna för solcellsinstallationer.

10 april, 2019

Köldbärare - Från forskning till praktik!

Monika Ignatowicz, forskningsingenjör och specialist inom köldbärarområdet på KTH, vet allt och lite till när det kommer till köldbärare och kommer i detta livesända frukostwebbinarium ge svar på de flesta frågor och fundering du kan ha inom området. Du kan ladda ner presentationen här.

13 mars, 2019

Brännbara köldmedier - Vad innebär de för branschen?

Johan Landé, produktchef på Kylma och med mångårig erfarenhet av köldmediefrågor kommer i detta livesända webbinarium berätta mer om hur brännbara köldmedier kommer att påverka branschen framöver samt vad det kommer innebära för både kyltekniker och värmepumpinstallatörer. Du kan ladda ner presentationen här.

28 januari, 2019

Koldioxid - Nya möjligheter & utmaningar

Mikael Dagberg, lärare i kyl- och värmepumpteknik på INSU och som bland annat håller i kursen "Installation och service av CO2-aggregat" kommer i detta livesända webbinarium berätta mer om koldioxidens möjligheter och utmaningar. Du kan ladda ner presentationen här.