breakfast_1270x340

SKVP Frukostwebbinarium

Svenska Kyl & Värmepumpföreningens första webbinarium i en serie med återkommande frukostwebbinarium. Seminarierna kommer att vara korta och lätta att ta till sig med intressanta, aktuella och praktiska teman.

Tryck på    för att lägga till eventet i din kalender!

Lägg till i kalendern

13 Mars
Brännbara köldmedier - Vad innebär de för branschen?

Brännbara köldmedier är redan nu väl etablerat på marknaden. Inte minst när det kommer till lätt brännbara köldmedier såsom R32 eller i produkter med små fyllnadsmängder. Kommer vi att få se mer produkter med större mängder brännbara köldmedier såsom propan och vad kommer det i sådana fall innebära för kyl och värmepumpmarknaden och för oss som arbetar med dem?

Johan Landé, produktchef på Kylma och med mångårig erfarenhet av köldmediefrågor kommer i detta livesända webbinarium berätta mer om hur brännbara köldmedier kommer att påverka branschen framöver samt vad det kommer innebära för både kyltekniker och värmepumpinstallatörer.

När: 13 mars kl. 09.00-09.30
Vem: Johan Landé, Produktchef, Kylma
Anmälan: Behövs ej
Var: https://skvp.se/live

 

Tidigare

28 Januari, 2019

Koldioxid - Nya möjligheter & utmaningar

Mikael Dagberg, lärare i kyl- och värmepumpteknik på INSU och som bland annat håller i kursen "Installation och service av CO2-aggregat" kommer i detta livesända webbinarium berätta mer om koldioxidens möjligheter och utmaningar.