Kyl & Värmepumpdagen 2016

Den 21oktober är det dags för årets branschträff, Svenska Kyl & Värmepumpdagen 2016 i Göteborg. Dags- och kvällsprogrammet (KVPdagen Program ver3.pdf) kommer att hållas på Arken Hotel & Art Garden Spa (arkenhotel.com) där det även går att boka övernattning. 

Liksom tidigare år är detta ett samarrangemang mellan Svenska Kyl & Värmepumpföreningen, Kyltekniska Föreningen och Effsys Expand. Svenska Kyl & Värmepumpdagen är ett forum där teknik, marknad, kompetensutveckling och forskning sammanstrålar och diskuteras. Se därför till att vara på plats i Göteborg den 21 oktober, det är en god investering av både tid och pengar. Med ny fräsch input ger du ditt företag chansen att utveckla och förbättra kvaliteten på företagets output. Dessutom far du har möjlighet att träffa många gamla och nya kollegor, konkurrenter och även kunder och leverantörer.

I samband med Kyl & Värmepumpdagen håller även SKVP sitt årsmöte. En separat inbjudan till det kommer att skickas ut till alla medlemmar i god tid innan mötet.

Vi ser fram emot att träffa dig den 21 oktober, välkommen!